Spring naar inhoud

Trots!!

Oh yessss. Ik rende zo hard ik kon naar Sander toen hij op de ruit tikte om me te waarschuwen dat er post was. Post! Dat betekent dat het boek van Janneke er is. In de maanden november tot februari heb ik namelijk keihard gewerkt aan het corrigeren en redigeren van het manuscript van dit boek over gezonde voeding en leefstijl. Een heel inspirerend en prikkelend boek over waarom we in Nederland eten en leven zoals we veelal eten en leven. En een pleidooi om bewuster te gaan leven in lijn met hoe we gemaakt zijn. Ik ben heel erg trots op het resultaat en verliefd op de prachtige vormgeving die er nu bij is gekomen!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij