Spring naar inhoud

Uitwaaien

We kregen laatst post voor de oude bewoners van ons huis. Twee tijdschriften van een werkgever en een pakketje van de postcodeloterij dat me nieuwsgierig maakte. Vandaag appte ik braaf dat er post was die ze konden komen ophalen. Het antwoord: “De post mag weg en het pakketje van de lostcodeloterij mag je zelf houden als je het leuk vindt.”

Hoe heerlijk om mijn nieuwsgierigheid te kunnen bevredigen en dan ook nog getrakteerd te worden op een superleuk boek over Nederland. Over onze leuke, typische gebruiken en gewoonten, over de schoonheid van onze unieke landschappen en over hoe je rust kunt vinden in deze gekke tijd. Op mijn lijf geschreven. Echt een cadeautje!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij