Spring naar inhoud

Creativiteit

Ik voel me zo gezegend met de creativiteit die ik heb om zomaar een lekkere maaltijd in elkaar te draaien met wat ik nog in huis heb. Zoals deze salade, met left over rode kool, sperziebonen uit de diepvries, wat zelfgekweekte broccolikiemen, bosui, appel en mango. Mosterd honing dressing gemaakt en klaar. Heerlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij