Spring naar inhoud

Omdat het kan

Vandaag is een vriend jarig en ik ga als verrassing onverwachts langs. Ik schat de kans 50% dat hij thuis is, maar als hij thuis is, wil ik hem voor zijn verjaardag trakteren op een ijsje van La Vanezia. Helaas, hij is niet thuis. Dan maar een ijsje voor mezelf, gewoon omdat het kan, omdat het mooi weer is en ik een uurtje voor mezelf heb in deze mooie stad voor ik aan het werk ga. “Een ijsje op jou” stuur ik met het fotootje naar mijn vriend. Zo geniet hij toch nog van mijn onverwachtse bezoekje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij