Spring naar inhoud

Miniatuurwereld

Boomspiegels vind je overal: van die kleine (vierkante) perkjes naast de weg tussen de parkeervakken waarin bomen gepland staan. Meestal zijn ze saai; kaal en bruin, vol onkruid of als je pech hebt een paar hoopjes hondenschijt. In steden als Utrecht en Leiden maken mensen er vaak wat meer werk van, met een paar vaste planten ernaast en wat zomerbloeiers. Maar wat ik vandaag ontdekte overtrof alles: prachtig samengesteld en ontworpen en heel geestig. Iemand had van een (vrij grote) boomspiegel een hele miniatuurwereld gebouwd waarin kaboutertjes en deze kikker leefden. Ik heb er zeker tien minuten vol verwondering naar staan kijken. Heerlijk als iemand z’n creativiteit zo met de wereld deelt!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij