Spring naar inhoud

Over het Hollandse water

Wat een cadeautje om na een avond in Rotterdam weg te rijden van de Randstad en de ruimte tegemoet te gaan, richting huis. Over het Hollandse water, waarboven de ondergaande zon ons trakteert op een prachtig palet aan warme pastelkleuren, de windmolens scherp afstekend tegen de lucht. Wauw verzucht ik om de honderd meter tot het bijna donker is en we het dorp binnenrijden. Thuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij