Spring naar inhoud

Hollandsche luchten

Wat ik zo heerlijk vind aan het Nederlandse polderlandschap, is de ruimte die daarmee ontstaat voor de lucht erboven. Voor de machtige wolkenluchten die op voorjaarsdagen als deze zo prachtig en divers zijn. Ik kan blijven kijken naar de lucht en hoe hij steeds verandert. Het maakt me verwonderd en vervult me met een gevoel van ademruimte waar ik rustig en gelukkig van word.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij