Spring naar inhoud

Dan maar zo

Even lekker douchen tussen m’n ochtend- en middagprogramma in. Ik trek aan het touwtje om het licht aan te doen, zie een lichtflits en eindig in het donker. Lamp stuk. Oh, tsja en nu? Ik heb geen zin om nu eerst het lampje te vervangen, ik wil gewoon douchen maar zonder licht is het echt te donker in onze badkamer. Oke, dan maar een kaars op het gootsteenplankje. Stiekem vind ik het eigenlijk wel heel knus zo!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij