Spring naar inhoud

Spiraaltaart

Deze prachtige spiraaltaart is een van mijn nieuwste ontdekkingen in de keuken. Ik dacht altijd dat het vast supermoeilijk zou zijn en probeerde het daarom nooit uit. Maar tegenwoordig laat ik me minder door angst tegenhouden en wauw, het blijkt juist supermakkelijk en snel om te maken en ook nog eens heel lekker! Bovendien is het gewoon superleuk om iets te kunnen serveren wat er mooi uit ziet!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij