Spring naar inhoud

Chefkok

Ik vind het heerlijk om te koken. In de loop van de jaren heb ik aardig goed leren koken en ik geniet er van om nieuwe recepten uit te proberen en de tafel mooi te dekken en Sander te verrassen met lekker eten. Een tafel vol schaaltjes en mooi opgediende borden maakt mij altijd heel blij, zoals bij nasi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij