Spring naar inhoud

Opgeschrikt

Zomaar, op weg van werk naar huis, schrik ik op uit mijn gedachten omdat mijn oog valt op deze prachtige lichtval. Voor ik het weet ben ik al gestopt en zoek ik in mijn rommelige tas naar mijn telefoon om een foto te maken. Echt een moment van klein geluk, wat me even wakker maakt uit mijn gedachtenwereld en sleur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij