Spring naar inhoud

Dichtbij het water

Nieuwjaarsdag, iedereen is vrij en heeft hetzelfde idee: wandelen. Bij de Elzen is het knetterdruk dus rijden we een stukje door. We belanden op een prachtig maar compleet bemodderd en drassig pad vlak langs de rivier. Het is er prachtig maar na nog geen paar honderd meter moeten we rechtsomkeert: het is enkel met flink hoge kaplaarzen begaanbaar. Maar we hebben wel prachtig uitzicht over de rivier. Genieten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij