Spring naar inhoud

Lichtjes

Ik houd van oud en nieuw, zoals ik al schreef in mijn langere blog. En ik houd ook enorm van vuurwerk, ondanks de vervuiling en de herrie die het veroorzaakt. Gelukkig voor mij is er ondanks het nationale verbod toch wat vuurwerk te bewonderen (gelukkig voor de aarde en de ziekenhuizen niet teveel) en bovendien hebben we sterretjes, mijn jeugdnostalgie. Het is misschien wat soberder, maar het is toch weer een mooie oud en nieuw.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij