Spring naar inhoud

Zoals het moet

Gelukkig komt Abel steeds al snel tot de conclusie dat hij te groot is voor ons kattenkistje. Hij drentelt wat heen en weer en probeert het een paar keer, maar kiest uiteindelijk een gerieflijker plekje voor zijn flinke katerlijf. Maar voor Amira is het kistje, opgeleukt met een zacht kussensloopje, wel perfect. En dan krijg je dit perfecte “ahhhh”plaatje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij