Spring naar inhoud

Zoete herinnering

Het is winter en pokkeweer. Vanochtend staat de regen al een paar uur lang vol op onze woonkamerruit en is het zelfs met de kerstboom en kaarsjes aan niet gezellig te krijgen in huis. Gelukkig ben ik onder een lekker dekentje gekropen met een bak thee en word ik door de screensaver van mijn laptop getrakteerd op zoete herinneringen: de zomerse feestsfeer van even gauw een verse nectarine eten op onze bruiloft. Word ik toch nog warm van binnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij