Spring naar inhoud

Lichtjesbomen

Dat bomen kaal zijn in de winter vind ik altijd maar saai, maar ’s avonds maak ik me daar niet meer druk om: dan verschijnen overal prachtig verlichte bomen en dat vind ik er zó gezellig uitzien! Bovendien wordt met al die lichtjes de prachtige vorm van bomen geaccentueerd. Zo zijn bomen mooi in de zomer vanwege het diepe groen en de vorm van de bladeren en de kruin en zijn in de winter bomen op een heel andere manier prachtig door de vorm van hun takken. Nooit saai, die natuur!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij