Spring naar inhoud

Happy together

Als me iets duidelijk is geworden tijdens dit jaar van pandemie en thuiszitten, is hoe gelukkig ik mezelf mag prijzen met Sander en onze relatie. Eigenlijk vinden wij het juist heel fijn dat Sander al tien maanden thuiswerkt: het scheelt reistijd, levert meer tijd samen op én het is heel gezellig om samen te lunchen of koffie te drinken tussendoor. Wel zijn we ontzettend blij dat we in 2019 hebben mogen trouwen, met een feest zoals dat pre-corona nog kon. Vandaag vieren we dat dat alweer anderhalf jaar geleden is op de plek waar we ongeveer het gelukkigst zijn: op het strand. Heerlijk uitwaaien en genieten van de eindeloze horizon. Sander I love you!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij