Spring naar inhoud

Kunst

Als ik naar mijn werk fiets, rijd ik langs een prachtige etalage. Wekenlang heeft de eigenaar op elk geschikt moment met volle aandacht en concentratie de kozijnen geschuurd, voorgestreken en afgelakt en nu mag het resultaat er zijn: mooi glanzende bordeauxrode kozijnen, feestelijk en knus versierd met kerstlampjes. Het trekt automatisch de aandacht en meteen daarna zie je in de etalage de twee grote schilderijen. Het ene schilderij is zo prachtig dat ik ernaar kan blijven kijken en iedere keer als ik erlangs rij is het even een genietmomentje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij