Spring naar inhoud

Lichtjes in de nacht

De laatste weken geniet ik altijd erg als ik op maandagavond door het donker van en naar werk fiets. Om de paar ramen zie ik een gezellig met lichtjes en ballen getooide kerstboom staan en dat vervult me met een enorm knus gevoel. Hoewel de liefde voor kerstbomen niet van huis uit is meegegeven, geeft het me echt een paar weken heel veel vreugde om ’s morgens de stekker in het stopcontact te steken en de warme knusse lampjes te zien aanspringen. Dit jaar hebben we door ruimtegebrek geen grote kerstboom, maar dit kleintje kan gelukkig wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij