Spring naar inhoud

Moestuingoals

Vandaag liep ik na lange tijd weer eens door de prachtige tuinen van Villa Augustus waar zelfs midden december nog vanalles te zien. En nu ik zelf ook aan moestuinieren doe, kijk ik ineens met andere ogen naar de tuin. Ik bewonder hoe straks alles aangelegd en onderhouden is, hoe weelderig ook nu nog de snijbiet en de winterpostelein groeit. En het mooiste vind ik de bijna abstracte kunstzinnigheid van de geleide appel- en perenbomen tegen de achtermuur. Moestuingoals!!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij