Spring naar inhoud

Kantoorbuddy

Sander werkt al sinds maart aan een bureau in de slaapkamer. Met uitzicht over een levendig kruispunt is er precies genoeg afleiding voor een topconcentratie. Ik breng hem af en toe koffie of vers fruit en het beste van alles is nog zijn kantoorbuddy: Abel. Die ligt afwisselend op zijn toren (“De Toren van Abel”), op tafel en op de vensterbank achter de laptop. Vandaag is Sander vrij en maak ik van de gelegenheid gebruik om hier even te zitten werken. Zonder thee- en fruitsservice (Sander is niet thuis helaas) maar wel met kantoorbuddy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij