Spring naar inhoud

Geduld wordt beloond

Ik haalde de paprikaplanten even uit de vensterbank om de ramen te kunnen zemen en mijn hart sprong op toen ik een zweem oranje ontdekte. Ja! De eerste snoeppaprika begint te kleuren! Superleuk, wie had dat nog verwacht terwijl ik pas zo laat in het seizoen de zaadjes plantte (of eigenlijk deed een vriendin dat van wie ik deze plant cadeau kreeg)?! Ik kan niet wachten tot hij rijp is en ik kan proeven!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij