Spring naar inhoud

Alles samen

Abel doet het liefst alles samen. Als ik afwas, ligt hij gevaarlijk dichtbij me in mijn dode hoek (met als gevolg dat ik regelmatig per ongeluk op z’n staart of poot stap). Als ik me aankleed in de ochtend geeft hij kopjes aan m’n tenen, als ik sta te koken, zit hij in de buurt en als Sander aan het werk is, ligt Abel het liefst op zijn kattentoren naast hem.

Na lange tijd doe ik nu weer eens een yogales en ook nu is Abel in de buurt. Hij koopt kopjes gevend onder me door, moeilijke balanshoudingen nog uitdagender makend. En tijdens de stretchoefeningen en eindontspanning gaat hij gezellig bij me liggen. Wat een snoes is het toch ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij