Spring naar inhoud

Bijzonder licht

Vrienden van ons hebben een heel bijzondere lamp. Elke keer als ik bij hen op bezoek ben, verwonder ik me over de constructie en creativiteit die erin schuilt. Hij is gemaakt van oude fietskettingen. Als de avond dan vordert en de lamp ook echt aangaat, geniet ik weer van de bijzondere sfeer die de lamp uitstraalt. Het is echt iets bijzonders.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij