Spring naar inhoud

Wind in m’n haren

Wat een heerlijkheid. De racefietsen blijken precies in de auto te passen zonder ze te hoeven demonteren. Fietskleren aan, tasje met eten mee in de auto en gaan. Op weg naar voor ons onbekende stukjes Nederland. Zoals Noord-Beveland. Een prachtig eiland, met water, polders, schattige dorpjes, sfeervolle dijken en een flinke portie wind door m’n haren. Perfect!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij