Spring naar inhoud

Tijd voor thee

Heerlijk is dat, onverwachts langsgaan bij een vriend, dat hij zoals bijna altijd thuis is, tijd heeft en blij is dat ik langskomt. Dat hij “wil je thee?” vraagt zonder op het antwoord te wachten en meteen twee stoelen klaar zet bij een van de mooiste bomen van heel Dordt. En dat we dan zonder haast of überhaupt besef van tijd bijkletsen tot het genoeg is en afscheid nemen zonder nieuwe afspraak te maken. Omdat we weten dat ik vanzelf weer eens aan kom waaien en dat het dan precies zo gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij