Spring naar inhoud

Verandering doet leven

M’n schoonzus zei het nog dit weekend: “Jullie huis is echt helemaal af en afgewerkt!”. Zij kan het weten, net verhuisd en nog vol bezig met inrichten en opknappen. Maar toch, hoe fijn en netjes ons plekje al is, toch is het nooit helemaal klaar. En verandering doet leven, ook in de inrichting van ons huis. Zo kwamen we gisteren weer op een nieuw idee voor de inrichting van de woonkamer. Het leverde dit gezellige hoekje op: een perfect plekje om in de zon m’n favoriete tijdschriften te lezen. Leuk!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij