Spring naar inhoud

Zelfonderzoek

Ik hou van zelfonderzoek. Begrijpen hoe ik in elkaar zit, wat ik vanbinnen voel, hoe ik over dingen denk. Schrijven helpt me daar altijd bij. Daarom ben ik ook zo enthousiast om aan de slag te gaan met het boek wat ik las kreeg: autobiografisch schrijven. Ik ben benieuwd wat het me brengt!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij