Spring naar inhoud

Pompoen

Het is een enorme plant en er groeit maar één pompoen aan, maar desondanks maakt die me trots en vrolijk. Ik kijk blij toe hoe hij van klein en geel groeit naar groter en meer oranje. Ik kan niet wachten tot ik hem kan verwerken in een heerlijke risotto of pompoensoep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij