Spring naar inhoud

Vervolg

Vandaag kreeg mijn racefietsverhaal en bijzonder vervolg. Ik had bij de racefiets ook twee reservewielen gekregen. Die kon ik natuurlijk niet met de fiets meenemen en dus stapten Sander en ik tussen de middag in de auto om ze even op te halen. De man deed enthousiast open en liet ons naast de wielen nog een racefietsframe zien. Had hij op zolder gevonden, mochten we gratis meenemen. Zo konden we met de wielen erbij een fiets voor Sander in elkaar zetten. Super lief. Vervolgens bood zijn vrouw ons koffie aan en raakten we in gesprek. Onder andere over de hond, een prachtige (maar ook luid blaffende) Schotse Collie die sprekend leek op de hond van Sanders ouders. Zo sprekend, dat we vroegen waar hij vandaan kwam. Wat bleek: ze kwamen van dezelfde fokker en waarschijnlijk zelfs dezelfde moeder. Wat een verrassing! Dus zo zit er een prachtig verhaal en een erg leuke ontmoeting vast aan de fietsen waar we binnenkort veel op hopen te gaan rijden! Het maakt me helemaal warm van binnen.

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij