Spring naar inhoud

Vervolg

Vandaag kreeg mijn racefietsverhaal en bijzonder vervolg. Ik had bij de racefiets ook twee reservewielen gekregen. Die kon ik natuurlijk niet met de fiets meenemen en dus stapten Sander en ik tussen de middag in de auto om ze even op te halen. De man deed enthousiast open en liet ons naast de wielen nog een racefietsframe zien. Had hij op zolder gevonden, mochten we gratis meenemen. Zo konden we met de wielen erbij een fiets voor Sander in elkaar zetten. Super lief. Vervolgens bood zijn vrouw ons koffie aan en raakten we in gesprek. Onder andere over de hond, een prachtige (maar ook luid blaffende) Schotse Collie die sprekend leek op de hond van Sanders ouders. Zo sprekend, dat we vroegen waar hij vandaan kwam. Wat bleek: ze kwamen van dezelfde fokker en waarschijnlijk zelfs dezelfde moeder. Wat een verrassing! Dus zo zit er een prachtig verhaal en een erg leuke ontmoeting vast aan de fietsen waar we binnenkort veel op hopen te gaan rijden! Het maakt me helemaal warm van binnen.

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij