Spring naar inhoud

Bloeien maar

Veel meer dan vroeger ben ik me bewust van de planten en bloemen die ik tegenkom tijdens wandelingen en fietstochten. En dit jaar in het bijzonder geniet ik zo erg van alle bloeiende bloemen, vanaf het vroegste voorjaar tot nu. Er is altijd wel iets dat in volle bloei staat. Zo nu en dan neem ik een foto van een tuinplant als inspiratie voor als ik later een tuin heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij