Spring naar inhoud

Bloeien maar

Veel meer dan vroeger ben ik me bewust van de planten en bloemen die ik tegenkom tijdens wandelingen en fietstochten. En dit jaar in het bijzonder geniet ik zo erg van alle bloeiende bloemen, vanaf het vroegste voorjaar tot nu. Er is altijd wel iets dat in volle bloei staat. Zo nu en dan neem ik een foto van een tuinplant als inspiratie voor als ik later een tuin heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij