Spring naar inhoud

Cadeautje

Wat een prachtig cadeautje kreeg ik deze week. Toen ik ontdekte hoe duur nieuwe racefietsen zijn, had ik me er eigenlijk al bij neergelegd dat ik het voorlopig moest doen met een geleende racefiets en dat ik nog wel even moest sparen voor ik zelf een racefiets kon kopen. Maar toen verscheen een berichtje op de buurtapp: lichtgewicht racefiets te koop, maat 58 in goede staat. Precies wat ik zocht. De fiets bleek van een oudere man te zijn die door een kunstheup niet meer op de fiets kan komen en dus is gestopt met wielrennen. Hij is een liefhebber, was jarenlang lid van de wielervereniging en reed ieder weekend lange tochten. Nu wilde hij iemand anders blij maken met zijn fiets, voor een spotprijsje. Wat een eer om deze fiets van hem over te nemen. Van een liefhebber naar een nieuweling die maar net begint. Ik zal regelmatig aan hem denken als ik op de fiets spring voor een mooie route door een van de polders in de buurt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij