Spring naar inhoud

Rondje Dordt

Halverwege de avond wordt de temperatuur wat aangenamer en probeer ik de kansen te benutten om toch buiten en in beweging te zijn. Vanavond ben ik iets eerder klaar met werken en besluit ik een rondje Dordt te fietsen. Of eerder: een ronde om Dordt heen. Vanaf de stad rijd ik over de dijken naar de Kop van het Land om langs de rivier verder te rijden richting de Elzen en vervolgens de Moerdijkbrug. Halverwege mijn tocht zie ik de zon ondergaan boven de akkers. Wat een heerlijke avond, zo!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij