Spring naar inhoud

Zomer aan zee

Ik ben eerder geneigd om naar het strand te gaan met wind en kans op regen dan met 34 graden zonnig weer. Mij te warm, maar vooral: te druk. Totdat iemand laatst met de tip kwam om tegen etenstijd pas naar het strand te gaan en de avond saar door te brengen. Zowel minder warm als minder druk. En dus zitten we hier, met een grote bak versgemaakte salade, op het strand in Wassenaar. Wat is het heerlijk hier en wat is de zee mooi met die laagstaande zon. Zo’n goed idee!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij