Spring naar inhoud

Het mooiste aan Zwijndrecht…

Het mooiste aan Zwijndrecht… is het uitzicht op Dordrecht. Want hoe prachtig Dordt ook is, je hebt Zwijndrecht nodig om zicht te hebben op de mooie skyline. De scheefgezakte kerk, de grachtenpanden, de brede rivier met grote schepen. Het klassieke en industriële verenigd. Heerlijk. Daarom vond ik het ook niet zo erg om te horen dat mijn werk meeting in Zwijndrecht was. En ben ik de tijd die ik te vroeg ben aan de rivier gaan zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij