Spring naar inhoud

Thanks for the reminder

Soms heb je zoveel plannen of ideeën dat het lastig is als dingen anders lopen. Ik ben er altijd een kei in om allerlei redenen te bedenken waarom het zo had moeten lopen. Alsof alles een reden heeft, alsof alles is voorbestemd of zin en richting heeft. Precies op het juiste moment kwam deze reminder langs. Om me even in het hier en nu te brengen, met twee voeten op de grond: er is geen plan, niet alles heeft een reden, dingen gebeuren gewoon. En dat is oké. Bevrijdend ook wel, in a way.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij