Spring naar inhoud

De bloemetjes en de bijtjes

Moestuinieren is helemaal nieuw voor mij. En dus besloot ik om twee vliegen in één klap te slaan: iets minder nieuwe groenten leren verbouwen voor mij én ruimte en eten voor de bijen. Ik zaaide één van de negen vakken van mijn moestuin in met een bloemenmix voor bijen. Er kwam vanalles op en omdat ik niet wist wat wat was, liet ik alles staan, of het nu onkruid was of een uitgekomen hloemzaadje. Nu is het veldje een vrolijke bende met allerlei vormen en kleuren en inmiddels ook al aardig wat bijen. Ik geniet er enorm van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij