Spring naar inhoud

De bloemetjes en de bijtjes

Moestuinieren is helemaal nieuw voor mij. En dus besloot ik om twee vliegen in één klap te slaan: iets minder nieuwe groenten leren verbouwen voor mij én ruimte en eten voor de bijen. Ik zaaide één van de negen vakken van mijn moestuin in met een bloemenmix voor bijen. Er kwam vanalles op en omdat ik niet wist wat wat was, liet ik alles staan, of het nu onkruid was of een uitgekomen hloemzaadje. Nu is het veldje een vrolijke bende met allerlei vormen en kleuren en inmiddels ook al aardig wat bijen. Ik geniet er enorm van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij