Spring naar inhoud

Toeren 2.0

Ik hou ontzettend van fietsen. De wind in m’n haren, de spanning in m’n benen, de perfecte snelheid voor een variërend landschap. Ik had al langer de droom om te wielrennen op een echte racefiets. Heel wat anders dan mijn goeie ouwe omafiets, waarop je kaars rechtop al een soort gevecht met de elementen voert als het topweer is om te fietsen. Dit weekend mag ik de racefiets van een vriendin lenen. Een ideale gelegenheid om het uit te proberen. Regen, zon, wind, alles kwam vandaag voorbij maar het was heerlijk. Ik ben om en fan. Vanaf nu ga ik op zoek naar een racefiets voor mezelf!

En dan was er vandaag ook nog dat glorieuze moment dat ik m’n eerste courgette uit mijn moestuin kon oogsten. En het fijne knusse moment met Amira die languit tegen me aankroop op de bank. Wat een geluk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij