Spring naar inhoud

Kattenliefde

Vandaag zijn onze katten een jaar bij ons! Ze begonnen het jaar onder het bed tegen elkaar aan gekropen, angstig voor de nieuwe omgeving. Binnen enkele dagen kropen ze voorzichtig maar nieuwsgierig onder het bed vandaan om in de weken die volgden het huis te verkennen, steeds terugkerend naar hun veilige plek. Inmiddels zijn ze helemaal thuis, worden ze met de week knuffeliger en aanhankelijker en zijn ze ook steeds minder schuw naar vreemden. Ik geniet elke dag enorm veel van ze, van de gekke bokkensprongen, van hun lieve momenten dat ze elkaar wassen, van het gespin en kopjes geven. Heel veel kattenliefde. 💛🐈

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij