Spring naar inhoud

Op ontdekkingstocht

De afgelopen weken realiseerde ik me steeds meer dat wonen in de grote stad niet altijd zaligmakend is en dat ik in toenemende mate behoefte heb aan de rust en weidsheid van het platteland om me heen. En dus keek ik naar mijn mogelijkheden en concludeerde dat lange fietstochten maken één van de makkelijkste opties was om aan die behoefte tegemoet te komen. Ook gelijk goed voor m’n conditie!

Ook vandaag ging ik er opuit, via Werkendam en Arkel. De route liep al fietsende een beetje uit de hand en eindigde met nogal liefst 80 km op de teller. Maar hij was heerlijk en zat vol prachtige plekjes zoals deze: een oudere dame, in alle rust aan het werk in haar moestuin, pal naast de Giesse, met op de achtergrond een prachtige molen. Geen enkel ander geluid te horen dan vogels en ruisend riet! Daar word je toch warm van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij