Spring naar inhoud

Groeikracht

Ik blijf me verwonderen over wat ik zie in mijn moestuin. Kom ik een paar dagen niet doordat het wat drukker is en er toch genoeg regen valt, is de boel ontploft. Wat groeit het allemaal hard! Het meest blij word ik misschien nog wel van de prachtige wijze waarop de sperziebonenplant groeit. De eerste beginnetjes van bloemetjes en dus boontjes komen nu tevoorschijn en de plant zelf is wonderschoon: rank, delicaat, maar toch in staat vruchten te dragen. Bijzonder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij