Spring naar inhoud

Wie wat bewaart die heeft wat

Meestal heb ik de neiging om spullen en meubels die niet langer nodig of in gebruik zijn ook maar meteen echt weg te doen. Het geeft ruimte in mijn hoofd om enkel te bezitten wat ik ook echt gebruik en waar ik plezier aan beleef. Dingen bewaren “want dat kan ik vast nog wel een keer gebruiken” komt er bij mij niet in. Maar zo nu en dan ben ik heel blij dat ik iets toch heb bewaard. Zoals het kleine stellingkastje wat achter in de gemeenschappelijke schuur belandde omdat we even geen gelegenheid hadden het naar de kringloop of vuilstort te brengen. Ik heb hem weer opgediept en hem een nieuwe functie gegeven als stekjestafel op het balkon. Het past precies. Wie wat bewaart, die heeft wat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij