Spring naar inhoud

Schapen, gras en lucht

Wat een heerlijke dag vol inspiratie en positiviteit. Een rondleiding door een Tiny House, uitwaaien en wandelen op het strand en dan ook nog uitgebreid touren over de prachtige dijken en landwegen van dit prachtige eiland Goeree-Overflakkee. Dit beeld vind ik toch zo leuk: drie schapen op een dijk. Gras, wolken en diertjes. Prachtig in al zijn eenvoud.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij