Spring naar inhoud

Down by the river

Dagen als dit, waarop het te heet wordt om helder na te kunnen denken en waarop je niet wilt bewegen, is een plekje in de schaduw en bij het water het beste wat je jezelf cadeau kan doen. En dus fietste ik zo vroeg het me lukte om te vertrekken naar een mooi plekje aan de Nieuwe Merwede. Geïnstalleerd met m’n tekenspullen, briefpapier, een leesboek en m’n bikini houd ik het hier wel een dagje vol en is de warmte goed uit te houden. Ik voel me bevoorrecht om op zo’n mooi eiland te wonen en te kunnen zwemmen in de rivier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij