Spring naar inhoud

Optelsom

Vandaag was een optelsom van Klein Geluk. ’s Morgens vroeg voor werk naar mijn moestuin en zien hoe de eerste Oost-Indische kersplantjes opkomen en m’n ijsbergsla groeit. Door het park met prachtig licht door de bomen naar werk om mensen te ondersteunen met gesprekken. Na werk onverwachts een middag vrij hebben doordat iemand anders bij de voedselbank kon invallen. Onder de parasol op het balkon op rustig tempo een brief schrijven. Daarna een lange fietstocht over de zuidelijke kant van ons prachtige eiland maken. Grinniken om grazende schapen in een enorm zonnepanelenpark. Een tof plekje aan de rivier vinden om naar langsvarende boten te kijken, even later een prachtig stil plekje midden in de polder om in de schaduw van een boom mijn boek te lezen. Bij thuiskomst een brief vinden van een vriendin en deze al knuffelend met Amira meteen lezen. En ’s avonds een heerlijke feel good film via Videoland met Sander op de bank. Wat een topdag. Dat is bij elkaar opgeteld geen klein geluk meer!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij