Spring naar inhoud

Voldoening

Voldoening, dat is toch wel wat ik zo fijn vind aan moestuinieren tot nu toe. Het uitgedroogde stuk kleigrond zodanig bewerken tot de strakke, nette moestuin met tegelpaadjes en een houten ombouw die het nu is, voelt heel erg goed. Het resultaat maakt me blij maar ook het werk zelf is lekker om te doen. Ploeteren om dikke onkruidwortels te verwijderen of de grond omspitten tot het mooi rul is. In de moestuin vergeet ik de tijd, en ik kom altijd blij terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij