Spring naar inhoud

Tijd over

We zijn een jaar getrouwd en dat is een klein feestje waard. Daarom zijn we vandaag in Rotterdam om cupcakes te eten en uit eten te gaan bij een restaurant dat vrienden ons hadden aangeraden. Maar tussendoor hebben we tijd over. En dat is heerlijk. Alle rust om gewoon wat rond te slenteren, even aan de rivier te zitten, mensen te kijken en te genieten van de dag en elkaar. We vinden dit prachtige plekje met heerlijk zittende banken van een nog gesloten uitgaansgelegenheid. Perfect uitzicht, precies in de schaduw van de vandaag zo hete zon en om de hoek van het restaurant. Wat fijn, zo!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij