Spring naar inhoud

Verser dan vers

Wat ik zo leuk vind aan mijn moestuin, is dat het me veel dichter bij de oorsprong van mijn eten brengt. Zelfs nu ik nog lang niet kan oogsten, vind ik het gaaf dat ik zo met mijn neus op de groei van mijn sperziebonen en radijsjes zit. Ik ben me er veel meer van bewust hoeveel tijd en aandacht er zit in de productie van alles wat ik eet. Extra fijn is het dat alles wat je zelf hebt verbouwd, verser dan vers op je bord terecht komt. En dus ook zo smaakt: vers en enorm smaakvol. Net als deze frambozen, die een mede-moestuinder me aanbood. Heerlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij