Spring naar inhoud

M’n eigen bubbel

Hoe langer ik besta, hoe meer ik me ervan bewust word hoeveel energie dingen me kunnen kosten. En ook hard ik het nodig ik heb om zo nu en dan even in mijn eigen bubbel te zijn, met m’n eigen gedachten, mijn knutselspullen en een bakkie thee. Even maar wat doen, mijn gedachten de loop laten en mijn handen hun weg laten zoeken. Het is op, ulke momenten altijd een enorme bende op tafel, maar des te opgeruimder raakt het in mijn hoofd. Ik word er echt een blijer mens van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij