Spring naar inhoud

Huilen van het lachen

Als je een keer stuk wilt gaan van het lachen, moet je eens de game “Just Dance” uitproberen. Met een telefoon in je hand als sensor, probeer je neongekleurde figuren (geïllustreerde mensen in rare pakjes maar ook dansende eenhoorns, panda’s of robots) na te dansen in onmogelijke, foute of juist heel makkelijke danspasjes. Of je het nou goed kan of niet, je wordt er instant melig van en voor je het weet heb je toch flink wat bewogen. Wat een heerlijke avond hadden wij er mee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij